Over

Financiele onafhankelijkheid klinkt mooi maar het is weinig concreet. Voor mijzelf betekent financiele onafhankelijkheid een jaarlijks passief vermogen van minstens 50.000 EUR. Passief, dus zonder nog te hoeven werken.  Hoe ik daar kom is een proces. Vallen en opstaan. Veel nieuwe inzichten. Plannen stellen en bijschaven. Omdat het leven nou eenmaal altijd anders loopt.

Kennis vergroting is onderdeel van het proces en zelfs een voorwaarde voor succes. Noem het nieuwsgierigheid. Hoe groter mijn financiele en praktische kennis, hoe beter ik in staat ben om de juiste beslissingen te nemen om mijn investeringsportfolio en daarmee mijn passieve inkomen te laten groei. Hoe beter ik de markten begrijp, hoe sneller ik kan inspelen op veranderingen.

Het creeren van dit initiatief, deze website, deze onderneming, en alles wat daarna zal volgen, is een proces. Een proces om mezelf te ontwikkelen. Om steeds wat slimmer te worden. Wat betreft de verschillende investeringen maar ook de werking van de economie. Een proces waarin steeds meer interessante en leuke mensen ontmoet worden. Om morgen meer te weten dan vandaag en om andere mensen onderdeel uit te laten maken van dat proces en kennis te delen. Door deze website, de informatie en de tips. Door onderling contact. Zodat jij daar hopelijk ook wijzer van wordt en concrete stappen zal zetten naar financiele onafhankelijkheid.

Via dit initiatief zal ik jou concreet:

  • op de hoogte houden van het voortgangsproces
  • gratis inzage geven in gebruikte rekenmodellen
  • informeren over interessante artikelen en tools die je kan gebruiken
  • tips geven over de beste boeken die jou verder zullen helpen
  • uitleg geven over de werking van de markt
  • mijn perspectiefgeven op het nieuws dat ons bezig zou moeten houden

Wil je ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in


Wil je van gedachten wisselen over dit initiatief of heb je andere ideeën of proposities? Neem dan contact met me op.